Bedre reformstart enn fryktet

Helse. Starten på samhandlingsreformen har gått overraskende bra. Særlig småkommunene har klart seg bedre enn fryktet.
Leder av KS' rådmannsutvalg Harald Danielsen mente reformen hadde fått en god start. - Hovedinntrykket er at arbeidet går i henhold til forutsetningene, selv om det er mange praktiske ting som ikke er helt på plass, mener han. Foto: Marte Danbolt

Det var budskapet fra flere av innlederne på KS' nasjonale helsekonferanse på Gardermoen torsdag. Her ble status for samhandlingsreformen gjort opp etter snaue tre måneder.

- Kommunene kan være stolte av seg selv. Vi har gjort en fantastisk jobb og er bedre enn vårt rykte. De to første månedene har vi lagt et grunnlag, slik at skal være bedre å være pasient i framtida, framholdt Tor Arne Gangsø, rådmann i Vågå og medlem av den nasjonale koordineringsgruppen for samhandlingsreformen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.