Holdt 2 av 10 dokumenter unna arkivet

Åpenhet. 17 prosent av dokumentene Seljord har sendt staten, finnes ikke i kommunens eget arkiv. Det viser en fersk revisjonsrapport.
Hit, men ikke lenger: I skole/oppvekst og helse og omsorg svarer halvparten av ansatte i Seljord at de lagrer dokumenter på egen PC. Dermed havner de ikke i saks- og arkivsystemet, og heller ikke i arkivet. Foto: Magnus K. Bjørke

Rapporten slår fast at både journal- arkivhåndteringen i Seljord har klare mangler:

– Som tidligere varaordfører er jeg veldig forundret. Jeg kjenner ansatte i kommunen som flinke folk. Som leder av kontrollutvalget tenker jeg at dette må vi ta tak i, sier kontrollutvalgsleder Jon Svartdal (H) i Seljord.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.