Nekter å si hvem som får bygge hytte i Marka-sonen

Åpenhet. Hvem som har fått dispensasjon fra byggeforbudet i Marka, og om hytta skal brukes i James Bond-film, er ikke bare hemmelig. Det blir definert som taushetsbelagt informasjon.
Taus: Ordfører i Nittedal kommune, Hilde Thorkildsen (Ap), legger vekt på åpenhet. Hvem som bygger den hemmelige hytta i Marka, og om det er en «James Bond-hytte», blir imidlertid definert som taushetsbelagt informasjon. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

«Svar på spørsmål om det aktuelle tiltaket er i hovedsak «ingen kommentar» under henvisning til taushetsplikt etter forvaltningsloven.»

Slik svarer Nittedal kommune på Kommunal Rapports begjæring om innsyn i byggesaken til en hytte som blir oppført innenfor Marka-sonen i Nittedal, hvor det er byggeforbud. Ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) viser til at hun er svært opptatt av åpenhet, og at saken har blitt grundig vurdert.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.