Surnadal lar alle se budsjettarbeidet

Åpenhet. I Surnadal er budsjettprosessen vid åpen for alle som vil følge med.
Her er varaordfører Helge Røv (Ap), Eli Vullum Kvande (MDG), Tor Rune Halset (Høyre) og enhetsleder Bjørn Høivik i gang med gruppearbeid under Surnadals budsjettkonferanse. Resultatene lå ved møteprotokollen. Bak er er Tor Helge Solli fra Tidens Krav i ferd med å forevige arbeidet. Foto: Knut Haugen

I papirutgaven 20. desember avdekket Kommunal Rapport at 27 av 100 undersøkte kommuner avholdt hemmelige budsjettmøter i høst. I Surnadal i Møre og Romsdal har de valgt en vid åpen tilnærming:

24–25. september avholdt kommunestyret i Surnadal sin årlige budsjettkonferanse med administrasjonen. På kommunens politiske møteplan lå innkalling med detaljert dagsplan og oversikt over hvilke deltakere som skulle ha gruppearbeid sammen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.