Syklistenes Landsforening

Meld deg på årets viktigste konferanse for sykkel og byutvikling!

Den nasjonale sykkelkonferansen arrangeres 4.–5. juni i Sarpsborg. Dette er den største møteplassen for alle som jobber med sykkel og byutvikling i Norge. Du kan velge mellom over 30 ulike inspirerende foredrag. Keynote speaker er byutvikleren Gil Penalosa. Underholdning av CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg. Nå har vi straks 200 påmeldte. Vær sikret plass – meld deg på i dag!

Den nasjonale sykkelkonferansen er ikke bare en konferanse med foredragsholdere av ypperste kvalitet – dette er den viktigste møteplassen for deg som jobber med sykkeltilrettelegging og byutvikling i Norge. Konferansen holdes i Sarpsborg og Fredrikstad 4.–5. juni 2018. 

Fakta

  • Hvor og når: 

4.–5. juni 2018 på Quality Hotel Sarpsborg 

  • Hvem bør delta: 

Arealplanleggere, byutviklere, sykkel- /folkehelsekoordinatorer, arkitekter, alle som jobber med tilrettelegging for sykkel.

  • Arrangør: 

Syklistenes Landsforening 
Sykkelbyen Nedre Glomma
Østfold fylkeskommune
Sarpsborg kommune
Fredrikstad kommune

  • Arrangeres: 

2. hvert år. Det er 9. gang den arrangeres.

  • Mer informasjon: 

     www.sykkelkonferansen.no

Hva blir tematikken?

Overordnet tematikk for Den nasjonale sykkelkonferansen 2018 er sykkelens rolle i fremtidens transportsystem. Det vil også bli fokusert på helsegevinster ved sykling, ny teknologi og aktuelle tema i Nasjonal transportplan. Gode eksempler på byer som har lykkes i sin sykkelsatsing, blir presentert. Det vil bli lagt stor vekt på konkrete eksempler som kan benyttes i egen planlegging. 

Program: https://goo.gl/34w3W1

Velg mellom 30 ulike inspirerende foredrag

På konferansen vil det komme kompetente foredragsholdere fra inn- og utland. Det vil bli gjennomført hovedsesjoner for alle samt over 30 parallellsesjoner med ulik tematikk. Du velger de foredragene som er mest relevante for deg.

Les program: https://goo.gl/34w3W1

Keynote speaker 

Keynote speaker er den inspirerende byutvikleren Gil Penalosa, han gir oss de beste tips for å forvandle trafikkerte veier til levende, attraktive byrom. – Vi må slutte å bygge byer som om alle innbyggerne er 30 år gamle atletersier Penalosa.Han er grunnlegger av non-profit-organisasjonen 8 80 Cities. Tanken er at hvis man klarer å skape en by som er god å leve i både for 8- og 80-åringer, har man en by som er god for alle.

Les program: https://goo.gl/34w3W1

Underholdning av CC Cowboys-vokalist

Den 4. juni blir det uformell festmiddag i fantastiske omgivelser på ærverdige Hydrogenfabrikken i Fredrikstad. Festmiddagen er en unik anledning til å utvikle sitt nettverk og utveksle erfaringer. CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg står for underholdningen.

Disse har allerede meldt seg på

Vi har nå straks 200 påmeldte. De som har sikret seg plass, er blant andre ansatte i Rambøll, Statens vegvesen, Visit Telemark, Cowi, Banenor, Sweco, Oslo kommune, Sarpsborg kommune, Stavanger kommune, Kristiansand kommune, Trygg Trafikk, NTNU. 

Vær sikret plass – meld deg på i dag: https://goo.gl/o7SCdw

  https://www.facebook.com/DenNasjonaleSykkelkonferansen/