Olav Alme, ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF. Foto: Omsorgsbygg

Olav Alme ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg

Olav Alme er tilsatt som ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF. 

Alme kommer fra stillingen som kommunalsjef i Lier kommune og begynner i Omsorgsbygg 16. august, skriver Omsorgsbygg i en pressemelding. Alme har lang erfaring innen eiendom, juss og finans.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Omsorgsbygg og bidra til en viktig samfunnsoppgave. Med tidligere erfaring innen eiendom, juss og finans – fra både privat og offentlig sektor – er denne stillingen som eiendomsdirektør på mange måter et destillat av tidligere erfaring, sier Alme.

Han kaller Omsorgsbygg en solid og profesjonell aktør,

– Jeg ser fram til en spennende oppgave med å lede et dyktig avdeling, med mål om å skape gode rammebetingelser for våre sluttbrukere, og skape en sterk og god organisasjon.

Konstituert administrerende direktør i Omsorgsbygg, Tore Fredriksen, er fornøyd med ansettelsen.

– Dette er en nøkkelposisjon i Omsorgsbygg. Å være leder for kjernevirksomheten vår er krevende og givende. Jeg tror Olav er rett person til å utvikle avdelingen ytterligere, sier han.

Saken er rettet etter publisering da det ble gjort oppmerksom på at den første artikkelen inneholdt feil. 

 

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.