Varslingssaken i Balsfjord tar tid: – Belastende for alle involverte

Administrasjon. Varslingssaken mot rådmannen i Balsfjord er fortsatt uavklart. Granskingen av saken har nå tatt åtte måneder.
Ordfører Gunda Johansen (Ap) i Balsfjord peker på at varslingssaken mot rådmannen er belastende for alle parter. Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix

– Vi befinner oss i en uavklart situasjon som er belastende for alle parter. Vi venter på granskingsrapporten, slik at vi kan komme oss videre, sier ordfører Gunda Johansen (Ap) i Balsfjord kommune.

I april varslet en kommunalsjef og tre enhetsledere om at rådmann Rigmor Richardsen hadde en lederstil som skapte frykt og uro. Dette førte til at rådmannen ble permittert på ubestemt tid, det ble konstituert en ny rådmann og advokatfirmaet Rekve, Pleym & Co ble engasjert for å granske saken.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.