Slik fikk Vennesla flere heltidsstillinger

Administrasjon. Vennesla kommune har doblet antallet heltidsstillinger siden 2014.
Bemanningskontoret i Vennesla skal sørge for at flere får større stillinger. Malene Gundersen Moseid (f.v.), Anne Katrine Hildebrandt, Jan Børre Amundsen, Kaia Maria Etsy Jensen, Anette Thorkildsen og avdelingsleder Birte Mønsted jobber på kontoret. Foto: Odd Inge Uleberg

Antallet heltidsstillinger (årsverk) i helse og omsorg i kommunen på Sørlandet har økt fra 93 til 202 de siste fem årene. Antallet ansatte er i samme tid redusert med 14.

Snittstillingen i samme periode har økt fra 0,59 til 0,75 prosent. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.