Varsler oppsigelse av rådmannen

Administrasjon. Kommunestyret i Åmot skal onsdag ta stilling til om de skal si opp rådmann Randi Dørum. Selv mener hun at kommunen ikke har grunnlag for oppsigelse.
Ole Gustav Narud, som fram til valget var ordfører i Åmot, sitter i arbeidsgruppen som anbefaler oppsigelse av rådmann Randi Dørum. Foto: Rune Hagen, Østlendingen

Saken om rådmannens stilling er noe av det første Ole Henrik Hørstad (H) som nyvalgt ordfører måtte ta tak i. I innstillingen til kommunestyremøtet onsdag, som følges av 50 sider vedlegg, er hans forslag å si opp rådmannen.

Arbeidsgruppen som har fulgt opp rådmannssaken, har forsøkt å komme fram til en minnelig løsning uten å lykkes, heter det i innstillingen. Med i gruppen er, i tillegg til Hørstad, tidligere ordfører Ole Gustav Narud (Sp) og varaordfører Espen André Kristiansen (Ap). De mener altså at det nå er grunn til å vurdere om kommunestyret har tillit til rådmannen, og at det er grunnlag for å avslutte arbeidsforholdet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.