Så lang tid tar det å komme fra brannstasjonen til der du bor

Administrasjon. Nye tall viser kjøretid fra nærmeste brannstasjon til der det bor folk. Sjekk din kommune her.
Beregningene av kjøretid fra nærmeste brannstasjon til bosatte adresser viser at det ikke er store forskjeller mellom landets 110-distrikt. Sør-Øst IKS har lengst kjøretid, mens Alarmsentralen Sogn og Fjordane har kortest målt i medianverdi, henholdsvis 8 og 5 minutter, skriver Statistisk sentralbyrå. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Tallene som Statistisk sentralbyrå nylig har presentert, viser at kjøretiden til nærmeste brannstasjon for de aller fleste kommunene er ganske lik. Regnet som median kjøretid viser SSBs tall at det kun er sju kommuner som har en kjøretid til nærmeste brannstasjon på 20 minutter eller mer.

Nest nederst på lista ligger Rømskog kommune med en oppgitt median kjøretid på 29 minutter og en avstand på 28 kilometer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!