Alvorlig: Professor i offentlig rett Erik Magnus Boe mener at det kan virke som om ledelsen i Eidskog var valgt å misforstå forvaltningsloven. - Det er alvorlig, sier han.  Foto: Magnus Knutsen Bjørke
Alvorlig: Professor i offentlig rett Erik Magnus Boe mener at det kan virke som om ledelsen i Eidskog var valgt å misforstå forvaltningsloven. - Det er alvorlig, sier han. Foto: Magnus Knutsen Bjørke
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Finner alvorlige saksbehandlingsfeil i varslingssaken i Eidskog

Professor Erik Magnus Boe reagerer på saksbehandlingen i varslingssaken i Eidskog. Han finner flere feil, men kommunen er uenig.

– Slik jeg kjenner saken så illustrerer den, for å si det pent, at kommunen tar svært lett på grunnleggende rettssikkerhetsgarantier som lovverket vårt stiller opp, og det er trist, sier professor emeritus i offentlig rett Erik Magnus Boe ved Universitetet i Oslo.

Finner mange feil

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.