Revisjon i krise må ha hjelp til årsoppgjøret

Administrasjon. Kommunerevisjonen for Valdres og Hallingdal er nede for telling etter at fem av sju ansatte har sagt opp. Det kan gå mot avvikling.   
Kommunerevisjon IKS bør deles og fusjonere med revisjonsselskapene i henholdsvis Innlandet og Viken, mener Reidar Schlytter, medlem – og tidligere leder – av representantskapet. Foto: Magnus K. Bjørke

– Det viktigste på kort sikt er å sørge for at vi får revidert årsregnskapene til kommunene og de interkommunale selskapene på en skikkelig måte. Det vil være veldig tungt for kommunene å starte arbeidet med nytt budsjett før fjorårets regnskap er ferdig, sier nyvalgt leder for selskapets representantskap Odd Erik Holden til Kommunal Rapport.

Holden er ordfører (Sp) i Øystre Slidre og ble på ekstraordinært representantskapsmøte 7. januar valgt som ny leder av representantskapet etter Reidar Schlytter (Ap) fra Sør-Aurdal.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.