Nytt varsel i Eidskog: Ansatte er skremt over ledelsens atferd i varslingssaken

Administrasjon. Et tosifret antall ansatte i Eidskog kommune har sendt et formelt varsel mot egen ledelse. De er skremt over ledelsens atferd og frykter at arbeidsmiljøet blir ødelagt i lang tid.
Ansatte i Eidskog kommune er skremt over ledelsens atferd i varslingssaken. De har nå varslet om kritikkverdige forhold. Foto: Thomas Frigård

– Ingen ansatte har fram til nå sagt noe, men nå må vi bryte tausheten. Vi er skremt over ledelsens atferd i varslingssaken, og vi frykter at en rettssak vil ødelegge arbeidsmiljøet og kommunens omdømme i lang tid framover, sier en talsmann for varslerne til Kommunal Rapport.

I midten av februar skal kommunens ledelse og varsleren i Eidskog møtes i retten, og flere av de ansatte har blitt stevnet som vitner i saken.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.