Alfred Bjørlo fikk prisen i dag

Kommuneprofilen. Alfred Bjørlo (V), ordfører i Eid og snart i nye Stad kommune, fikk i dag overrakt prisen som Årets kommuneprofil på kommunehuset på Nordfjordeid.
Både lokalpresse, familie og ansatte var til stede da ordfører Alfred Bjørlo gikk overrakt prisen – en karikaturegning av Sven Tveit. Foto: Magnus K. Bjørke

NORDFJORDEID

Familie, venner, lokalpressen og ansatte fylte rådhussalen på Nordfjordeid da Kommunal Rapport var på plass for å dele ut kake, blomster og en karikaturtegning av den populære ordføreren i Eid og nye Stad, som altså ble kåret til Årets kommuneprofil av Kommunal Rapports lesere.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.