Redaktør føler seg truet og trakassert av Ap-politiker, ber fylkespartiet om hjelp

Etikk. Redaktøren i Drangedalsposten politianmeldte lederen av Ap i Drangedal for trusler og trakassering. Saken ble henlagt, men redaktøren ber nå om hjelp. Ap-lederen mener det er snakk om falske anklager.
Redaktør Jan Magne Stensrud i Drangedalsposten ber Telemark Arbeiderparti om hjelp. Foto: Thomas Frigård

– Jeg er lei av å bli truet, trakassert og forsøkt hindret i mitt redaksjonelle arbeid som redaktør i Drangedalsposten. Nå er det nok, sier redaktør Jan Magne Stensrud i Drangedalsposten.

Redaktøren mener at lederen av Drangedal Ap og medlem av kommunestyret, Magnus Straume, over en periode på to år har trakassert og truet ham og hans ansatte. Han har tidligere politianmeldt Ap-lederen for dette forholdet, men saken ble henlagt. Nå har redaktøren sendt et fem siders brev til Telemark Arbeiderparti for å be om hjelp til å løse det han mener er en uholdbar situasjon.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.