Ansatte varsler om fryktkultur i Nordkapp

Styring. Denne rapporten beskriver arbeidsmiljøet.

Nordkapp kommune har mottatt flere varsler fra ansatte mener det hersker en fryktkultur i kommunen. Rådmannen mener varslene er unyanserte.

– Vi har klare problemer med arbeidsmiljøet i Nordkapp kommune, og særlig på rådhuset og på teknisk ser vi tendensen til en fryktkultur. Noe må gjøres, sier hovedtillitsvalgt for Fagforbundet Marith Bakkevoll i Nordkapp.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.