Ordføreren rakk ikke egen konstituering, ble forsinket fra bryllup

Kommunevalget 2019. Denne uka ble den nye ordføreren i Vegårshei konstituert in absentia. Ordfører Kjetil Torp (KrF) var nemlig i et bryllup i Armenia og rakk ikke hjem i tide.
Ble ordfører: Kjetil Torp (KrF) ble denne uka ny ordfører i Vegårshei kommune. Da han ble konstituert satt han i et fly over Østersjøen. Privat foto

– Jeg er ikke så glad i høytideligheter, og seansen med ordførerkjedet er det ikke så farlig at jeg gikk glipp av. Men, jeg skulle jo gjerne vært der med gjengen min, jeg hadde jo skrevet tale og alt mulig, sier Kjetil Torp humoristisk.

Ved forrige kommunestyrevalg satte Vegårshei KrF ny rekord med 26,2 prosent av stemmene. I årets valg sto partiet for et valgskred og endte på 40,2 prosent, og 7 av 17 mandater i kommunestyret. For andre gang var KrFs Kjetil Torp klar for å bli ordfører, men da han skulle konstitueres i kommunestyret denne uka glimret han med sitt fravær. Han satt nemlig fast på en flyplass på vei hjem fra et bryllup i Jerevan i Armenia. Det var Agderposten siom først omtalte saken.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!