Ordføreren i Dovre får sin mor som varaordfører

Kommunevalget 2019. Astrid Skomakerstuen Ruste (Ap) tar over ordførerklubba i Dovre. Hun får med seg sin mor Guri Ruste (Dovrelista) som varaordfører. 
Astrid Skomakerstuen Ruste (Ap) tar nå pause fra sin jobb som seksjonsleder i ambulansetjenesten. I stedet blir hun å finne på rådhuset de neste fire årene. Foto: Privat

– Mor har en kompetanse som jeg vil komme godt med for kommunen. Å holde meg i øra har hun gitt opp for lenge siden, så det kommer hun nok ikke til å prøve på, sier påtroppende ordfører i Dovre, Astrid Skomakerstuen Ruste.

Valgresultatet førte til at Ap, Sp og Dovrelista fikk fem representanter i kommunestyret hver, og Ap og Dovrelista har forhandlet fram en avtale som sikrer Ap ordføreren, og Dovrelista får varaordføreren.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.