Gjør seg klar til å ta ordførervervet fra Frp

Kommunevalget 2019. Aps ordførerkandidat Eyvind Schumacher i Ullensaker er klar for å sparke Frp ut av rådhuset. Men, han er trolig avhengig av et valgløftebrudd.
Rolig: Aps ordførerkandidat Eyvind Schumacher i Ullensaker har en rolig valgdag sammen med sin sønn Michael. Før kvelden er omme kan han være kommunens nye ordfører. Foto: Thomas Frigård

– Ullensaker trenger et skifte, og jeg er klar for å ta på meg oppgaven som ordfører. Det blir en veldig spennende kveld, sier Aps ordførerkandidat i Ullensaker, Eyvind Schumacher.

Han har tilbrakt valgdagen sammen med sin tre år gamle sønn Michael, og han har god tro på at de rødgrønne skal klare å skyve Frp ut av rådhuset i Ullensaker etter 20 år med blått styre. Siste meningsmåling kom i forrige uke, og den viser at de fem rødgrønne partiene Ap, SV, Rødt, MDG og Sp til sammen har 25 av 45 mandater i kommunestyret. At ligger dermed til rette for et maktskifte i Ullensaker.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.