Høyre mener alle kommuner bør ha næringssjef

Kommunevalget 2019. I alle kommuner som ikke har en egen næringssjef, bør det være et tema som diskuteres i valgkampen, mener Høyres næringspolitiske talsperson Linda Hofstad Helleland.
Linda Hofstad Helleland besøker Hydro Karmøy sammen med Kårstein Eidem Løvaas og Tom-Christer Nilsen. De tre er Høyres medlemmer i Stortingets næringskomité. Foto: Høyre

– Jeg reiser nå rundt sammen med Høyres næringspolitikere og besøker bedrifter og næringsforeninger i hele landet. Vi merker en stor forskjell på kommuner med og uten egen næringssjef, sier Helleland til Kommunal Rapport.

Mange kommuner har en næringssjef i navnet, men som i tillegg har ansvaret for mye annet. Helleland utfordrer kommunene til å ha en næringssjef som er dedikert til bare den oppgaven.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.