Her forsvinner 65 prosent av vannet ut i det blå

Styring. Kraftkommunen Odda lekker. Sjekk hvordan det står til med vannleveransen i din kommune her!
Odda kommune har nok av vann, men mye forsvinner på veien til krana. Foto: Magnus K. Bjørke

Vannet når ikke alltid fram til krana. Det viser de endelige Kostra-tallene for 2018. Kommunen som kan vise til størst lekkasjer er kraftkommunen Odda. Hele 65 prosent av vannet renner ut i intet, før det når kranene til innbyggerne. I landet ellers er gjennomsnittet 30 prosent.

Ifølge Torstein Backer-Owe i teknisk drift i Odda kommune er det flere grunner til lekkasjene.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.