«Rådhusbrygge 2 har blitt et sted der båter fortsatt kommer inn, turister og fastboende kan sitte ned og kjenne på lyset og fjordlufta og barn (kanskje også voksne) kan utfordre eget mot med å kaste seg i nettet som nesten treffer vannflaten».
«Rådhusbrygge 2 har blitt et sted der båter fortsatt kommer inn, turister og fastboende kan sitte ned og kjenne på lyset og fjordlufta og barn (kanskje også voksne) kan utfordre eget mot med å kaste seg i nettet som nesten treffer vannflaten».Foto: Norsk Kommunalteknisk Forening
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Rådhusbrygge er landets beste uterom

«Prosjektet er gjennomført med godt håndverk og god materialbruk i en stram plan», sier juryen om vinneren av konkurransen «Norges beste uterom».

16 uterom i 11 kommuner var nominert til konkurransen «Norges beste uterom», fire gikk videre til finalen. Rådhusbrygge 2 i Oslo vant. To av de fire som vinneren konkurrerte med ligger også i hovedstaden: Nedre Foss bypark og Teglverksdammen. Den tredje finalisten var Ålgård sentrum i Gjesdal.

For å bli kvalifisert til å bli med i konkurransen var kriteriet at uterommene, små og store, måtte vært bygd av kommunene i løpet av de fem siste årene. En fagjury på fem har stått for utvelgelsen.