Vant fram med 28 av sine 46 forslag på Venstres landsmøte

Politikk. – De endringene som nå er vedtatt er langt på vei svar på det som før landsmøtet ble omtalt som et distriktsopprør, sier forslagsstillerne.   
Kari Grindvik (t.v.) og Ragnhild Helseth er godt fornøyde etter helgens Venstre-landsmøte i Stjørdal. - Noen har etterlyst Venstres distriktspolitikk. Den har vært der hele tiden. Men nå har den kommet tydeligere fram, sier Helseth. Foto: Charlotte Hauge, Møre og Romsdal Venstre.

– De endringene som nå er vedtatt er langt på vei svar på det som før landsmøtet ble omtalt som et distriktsopprør, sier en hes Grindvik til Kommunal Rapport etter «tre intense dager» på Venstres landsmøte i Stjørdal.

Grindvik er Venstres gruppeleder i Skodje, medlem av fellesnemnda for nye Ålesund og ordførerkandidat for Ålesund Venstre.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.