Tilbys statlig finansiert omsorg i et halvt år

Pleie og omsorg. Helsedirektoratet tilbyr ni kommuner å delta i et utvidet forsøk med statlig finansiert omsorg. For fire av dem kan forsøket bli avsluttet allerede til nyttår.   
Prosjektrådmann Georg Smedhus i Indre Østfold skal innen nyttår sy sammen omsorgstjenestene i fem kommuner, hvorav fire har fått tilbud om å delta i forsøk med statlig finansiering - foreløpig ut 2019. - Det er naturlig å forelegge situasjonen for fellesnemnda, sier han. Foto: Magnus K. Bjørke.

Alle de ni kommunene som har søkt, fikk mandag brev fra Helsedirektoratet med tilbud om å delta i en videreføring av dagens forsøk med statlig finansiering av omsorgstjenestene. De ni er Askim, Eidsberg, Fusa, Hobøl, Lillesand, Os, Stjørdal, Selbu og Spydeberg. 

De tre førstnevnte er ikke med i forsøket i dag, men er invitert med, fordi de i 2020 skal slå seg sammen med en av dagens forsøkskommuner.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!