Omsorgsfirma stevner Lenvik i helsekjøpsaken

Innkjøp. Bo og Bistand AS krever erstatning fra Lenvik kommune etter at kommunen ga millionoppdrag til et firma der rådmannens sønn var involvert.
Lenvik kommune trekkes for retten av selskapet Bo og bistand AS etter helsekjøpsaken. Bildet av rådhuset er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Lisa Rypeng

Allerede i mars i fjor uttalte Bo og bistands advokat Jens Johan Hjort at selskapet ville kreve erstatning. I september sendte selskapet varsel om søksmål. Nå er stevningen sendt, skriver Nordlys.

Bo og Bistand AS mener at de ble urettmessig forbigått ved tre tilfeller, og vil kreve et større beløp i erstatning. Størrelsen på erstatningskravet er ennå ikke klart. I stevningen skriver advokat Hjort at han vil tallfeste erstatningskravet i et senere prosesskrift.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.