Arkivverket varsler tilsyn i flere kommuner

Administrasjon. Kommuner i Nordland og Hordaland stikker seg ut som aktuelle områder. Se hvilke kommuner som får besøk av Arkivverket her!
Arkivverket planlegger tilsyn i en rekke kommuner og fylkeskommuner i 2019. Foto: Colourbox

– Fra 2019 fokuserer vi på kommuner med høy risiko, og de som ikke har hatt tilsyn av Arkivverket før, da særlig i Nordland og Hordaland, sier fagdirektør ved Arkivverket Kjetil Reithaug i en pressemelding.

Som en del av arbeidet med risikobaserte tilsyn, har Arkivverket utviklet en risikokalkuleringsmodell som skal være med å avgjøre om en virksomhet har høy, medium eller lav risiko. Denne vil være med å bestemme omfanget av tilsyn med den enkelte virksomheten. I tillegg er den et viktig verktøy i utvelgelsen av virksomheter for hendelsesbaserte tilsyn.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.