Vant kampvotering om revisjonen

Styring. Valgkomiteens innstilling ble forkastet, og Reidar Schlytter fortsetter som representantskapets leder i revisjonsselskapet for Valdres og Hallingdal.  
Reidar Schlytter vant kampvoteringen mot valgkomiteens innstilling og ble onsdag gjenvalgt som leder av representantskapet i Kommunerevisjon IKS. Schlytter er kontrollutvalgsleder i Sør-Aurdal. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

Valgkomiteen hadde foreslått å bytte ut Schlytter med ordfører Solveig Vestenfor (Ap) i Ål. På det ekstraordinære representantskapet på Fagernes onsdag, gjorde hun det klart at hun ønsker å gå inn for å gjennomføre endringer i selskapet.

Les også:
Revisjonens kritikere overtar ansvaret
Revisjonens styreleder trakk seg

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.