Lover en myk eldrereform

Pleie og omsorg. Regjeringens kvalitetsreform for eldreomsorgen kommer ikke som en firkantet IKEA-pakke, men skal tilpasses lokale behov og ressurser, varsler statssekretær. 
– Den nye reformen er en pakke som bør tilpasses lokalt, og som bygger på kommunenes egne erfaringer, sier statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Line Miriam Sandberg (Frp). Foto: Lars Åke Andersen, frifoto.no/Troms fylkeskommune

(Artikkelen er oppdatert med kommentarer fra KS)

– Jeg tror dere har opplevd for mange reformer som har ført til for lite. Det er fordi de har kommet som sofaer fra IKEA i firkantete pakker, som ikke kan tilpasses lokale behov og ressurser, og derfor ikke tas i bruk, men stues opp på loftet sammen med juletrelysene som ikke virker. Den nye reformen er en pakke som bør tilpasses lokalt, og som bygger på kommunenes egne erfaringer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!