Aktor i korrupsjonssak: – Har en knallsterk sak

Innkjøp. Kvinnen (59) som regnes som hovedperson i korrupsjonskomplekset i Drammen vil erkjenne seg ikke skyldig når rettssaken mot henne og en tidligere mannlig kollega (46) i Drammen kommune starter førstkommende tirsdag.
Politiadvokat Hans Lyder Haare (til venstre) representerer aktoratet i den omfattende korrupsjonssaken. Foto: Lisa Rypeng

– Hun erkjenner ikke straffskyld etter tiltalen. Den nærmere begrunnelsen for dette vil framkomme under rettsforhandlingene som er nært forestående. Andre betraktninger vil også måtte vente til da, sier forsvareren til 59-åringen, Lars Christian Sunde til Kommunal Rapport.

– Vi mener vi har en knallsterk sak. Men man har en rett til å forklare seg og nekte straffskyld, sier politiadvokat Hans Lyder Haare til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.