Rådmannens epost til revisjonen ble personalsak

Ledelse. Rådmann mente revisjonen gjorde noe lovstridig og ba om innsyn. Revisjonssjefen kontaktet ordfører. Torsdag behandlet kommunestyret en personalsak mot rådmannen bak lukkede dører.
Rådmann Øivind Langseth (t. h.) i torsdagens kommunestyremøte i Øystre Slidre, før personalsaken om ham ble behandlet bak lukkete dører. T.v. ordfører Kjell Melbybråten (Ap). Foto: Geir Helge Skattebo, Avisa Valdres

Kommunestyret i Øystre Slidre fattet torsdag følgende vedtak i det som ble behandlet som en personalsak bak lukkete dører:

«Kommunestyret henviser til vedtatte kjøreregler og meiner at konfliktnivået mellom rådmann og revisjonssjefen er for høgt. Kommunestyret forventer at alle rettar seg etter vedtatte kjørereglar. Kommunestyret meiner det ikkje er heldig at rådmannen nytter sin private e-post i saker som handler om rådmann som rådmann.»

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.