Ville henge ut rådmann i andres årsmelding

Ledelse. Rådmannen i Øystre Slidre fikk sitt pass påskrevet i forslaget til årsmelding for kontrollutvalget i Hol. Forslaget var skrevet av revisjonen – som nå anklages for rolleblanding.
Revisjonssjef Åge Sandsengen (t.v.) og rådmann Øivind Langseth i Øystre Slidre har lenge hatt et konfliktfylt forhold. I revisjonens forslag til årsmelding for kontrollutvalget i Hol, omtales Langseth på en svært ufordelaktig måte. Arkivfoto: Geir Helge Skattebo, Avisa Valdres

– At revisjonen utarbeider årsmeldingene til kontrollutvalg er en rolleblanding som verken er ønskelig eller akseptabel, sier styreleder Benedikte Vonen i Forum for kontroll og tilsyn (FKT).

Rådmann Øivind Langseth i Øystre Slidre i Oppland omtales på denne måten i forslaget til årsmelding for kontrollutvalget i Hol i Buskerud: 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.