Klarte å få enighet om ny turnus

Styring. Etter flere måneder med konflikt, klarte pleie- og omsorgsleder Unni Haug å få i stand en ny turnusavtale for sykepleierne. 
Unni Haug, virksomhetsleder for pleie og omsorg i Nesseby. Foto: privat

– Partene i saken har vært svært uenige i mediene. Hvordan er det å møte de ansatte i gangene?

– Det går  fint. Vi har aldri hatt noen personalkonflikt. Arbeidsgiver har hatt en turnuskonflikt med Norsk Sykepleierforbund. Her har det vært stille og fredelig. Folk har kommet på jobb og stilt lojalt opp. Alle de ansatte har stått på og hatt fokus på pasienter og hverandre som kollegaer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.