Tre tiltales for Drammen-korrupsjon

Administrasjon. Tre tiltakshavere i korrupsjonssaken i Drammen blir nå tiltalt. De hevder ifølge politiet at de ikke visste at pengene de betalte den kommunale saksbehandleren var korrupsjon. Flere kan bli tiltalt framover.
Denne bygningen på Strømsø i Drammen skal være blant byggesakene som politiet har etterforsket. Foto: Lisa Rypeng

Ett år etter at politiet pågrep og siktet to saksbehandlere ved byggesaksavdelingen i Drammen kommune for grov korrupsjon, har politiet tatt ut tiltale mot tre tiltakshavere for medvirkning til korrupsjon. De tre har ikke erkjent straffskyld.

Den mannlige saksbehandleren skal ifølge politiets teori ha vært den som sluset tiltakshaverne videre til den kvinnelige saksbehandleren. Hun er utdannet arkitekt, og skal både ha tegnet og godkjent byggeprosjekter for de tre tiltakshaverne.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.