Jubler for ny veg og bane

Samferdsel. - En stor dag for Voss! Det sier ordfører Hans Erik Ringkjøb (Ap) i Voss om transportetatenes forslag til ny nasjonal transportplan.
Ordfører Hans Erik Ringkjøb (Ap) i Voss er fornøyd med forslag til ny nasjonal transportplan. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Voss-ordføreren forventninger ble innfridd da fagetatene prioriterer utbygging av ny E16 og ny Vossebane mellom Arna og Stanghelle. Dette er en svært ras- og ulykkesutsatt strekning, og første etappe av strekningen mellom Arna og Voss, der ny E16 og dobbeltsporet jernbane er planlagt å gå parallelt.

- Det mest gledelige er at dette prosjektet er løftet inn i første del av planperioden og er et bundet prosjekt. Det vil si at det er blant de prosjektene som blir rangert som blant de viktigste å få på plass, sier Ringkjøb til Kommunal Rapports nettavis.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.